Followers

Wednesday, March 31, 2010

Suasana malam yang agak...

Sekarang ni pukul 1.20 pagi...

aku baru pulang dari melepakkan diri bersama junior2 setelah selesai Pementasan Teater Megat Panji Alam

Well...overall it was fun

Miss P and Iwere the Emcee for that ceremony.

Jadi majlis 2 jd sangat awkward and semacam x synchronize sebab kiteorang tidak berpeluang mendengar azan Isyak.

Itulah yang menjadi kepelikan hatiku ini ada ketika itu..

Aku ajak Mr. A untuk menonton pementasan itu...tapi aku faham dier merupakan seorang yang sangat2 bz.

Dier kate "tgklah" jadi aku tidak berapa heran sgt la...

Until aku sampai ke bilik ni melihatkan dier masih belum balik...tapi laptop dier ade kat bilik ni.

Klu dier pegi study ke buat assignment ke, mesti dier bwk laptop dier skali tapi...

nampaknye dier kuar tgk wyg dengan Ms. W kot...(well, itu salah satu benda yang dier bz la)

Mne dier pegi pun aku x tau, mungkin dier ade msg no celcom aku tapi aku x on celcom lak sbb kredit xde..

Hebat kn Mr. A?

Dier penah mengadu dengan aku yang assignment dier berlambak sampai nak main dota ngn aku pun xde mase la, penat la nk pegi kelas la...

Now? Aku rase dier dah siap semua assignment dier kot cume tggu nak grad dengan cemerlang jek...

Huhuhuhu...well, dier tetap akan berjaya kot.

Aku nak shut down komp selama 1 jam and on balik...

After that, aku nak main game and tggu la roomate aku tuh kalau2 dier balik...(kalau dier balik)

Suasana malam yang agak....COMEL

8 comments:

madmal said...

haha. cilake ko leo.. mengong.. weh.. aku balik nengok dah kaw terlentang kat katil ko.. huhu.. maggi tu sape nak makan?????

Jemi Azmi said...

per la ko ni Mal, sian Leo, terabai meggi tuh semata2 nk mkn ngan ko...
smlm dia msg aku kate risau kat ko.aish mkin menebal la kasih syg adik beradik u all yer..kah kah kah!!!

Leo "Ricky" Huzair said...

Jahanam ko Jemi....
memandai jek buat spekulasi...

Jemi Azmi said...

ape nyer tul la, msg ni ade lg sbg bukti..nak aku tunjukkan ke kat Mal..aish kamu ni aku dush3 baru tau

Leo "Ricky" Huzair said...

mane ade msg tuh?

Jemi Azmi said...

daaaaaaaaaaa
ade la..bunyi nyer
"Jemi, aku risau dgn Akmal" hantar kul 2.06 minit a.m

wanie said...

...erm....sian leo ekk...apa2 pun doakan dye grad dengan cemerlang k...leo2....ish2...xtahula cik leo

dieya angelica said...

hahaha....koya semua..