Followers

Tuesday, March 30, 2010

Bab 4 - Majlis Wartawan Puncak (MWP)

Ok...kali ni diriku kembali.

Memandangkan terdapat subjek yang begitu menarik...

Aku ingin menubuhkan organisasi rahsia yang diberi nama 

-Majlis Wartawan Puncak-

Ya...subjek utama yang menjadi bahan hangat untuk kajian semestinya Mr. Hawks a.k.a Mr. A

Beginilah...

cerita terbaru ialah Mr. A confirm akan bersama dengan Ms. W dalam perhubungan yang utuh yang dalam bahasa scientific di panggil Too Soon Relationship.

(Boleh rujuk buku Women Are From Venus, Man Are From Mars)

Subjek kelihatan sangat gembira kebelakangan ini dan dijangkakan beliau akan kembali kepada carefree lifenye tidak lama lagi.

Sumber lain pula anda boleh rujuk di blognya sendiri...

pemerhatian lain pula memaparkan Mr. A semakin bijak menguruskan masanya sejak kehadiran Ms. W ni.

Kerja sampai lewat malam, selalu tido dan banyak minum minuman isotonik (energy refill)

Beliau juga cuba untuk menyembunyikan hal sebenar drpd MWP namun beliau banyak menurunkan ilmu geniusnya kepada saya.

Saya tidak pernah melihat beliau membuat assignment, chatting, sms dan dengar lagu pada MASA yang SAMA.

Hebat bukan?

Saya menjangkakan subjek Mr. A ni akan melonjakkan lagi kemahiran saya dalam bidang terjah atau korek-mengorek.

Nantikan kisah seterusnye...

7 comments:

madmal said...

leo.... time kasih.. huhu. terasa mcm artis. hahahahahahaha. CILAKE kau! haha.. aku langgar pakai keta hj bahaman kang..

Jemi Azmi said...

hak3!!!!weh skunk da leh start ambik gamar2 dah..jom2 kita terjah. Aku suka sgt2!!!

dieya angelica said...

hahaha...
leo skang da jd pelapis tuk Abg Nas Terjah..cayalah L!keep up da good work!!!!

Leo "Ricky" Huzair said...

Saya L Huzair melaporkan berita terkini...

dgr crite Mr. A nk kuar tgk wyg sbb hr tuh x jd or maybe pegi Sunway dgn si W...

nntikan kisah seterusnye

madmal said...

hahaha.. bengong lar leo.. PUAKA kaw!

wanie said...

leo nak tanya sikit...air isotonik (energy refill)...cik mal minum brand ape...cam hebatjek, cam nk buy gak...kekurangan tenaga...

Leo "Ricky" Huzair said...

Wanie : 100 Plus or