Followers

Monday, March 22, 2010

Nilai Cintamu??

Korang penah dengar lagu Allahyarham Sudirman tajuknye Di Manakah Nili Cintamu?

Tp post ni bknlah berkenaan kisah cintaku kerana aku nk ubah sikit lagu ni drpd cinta kepada kasih (belas)

Cerita ni bermula apabila aku melepak bersama kenalanku J dan Z...

Well...we all hang out together and went out pretty until we start to ridicule each other.

And I was at my best la...aku and J menghentam si Z ni seperti biase.

Cume yg aku heran, aku jek yang asik kene dera sedangkan si J ni x tersentuh lgsung kejantanannye.

Untuk menambahkan lagi perit di sanubariku ini, aku didera dengan seliparnye...

Orang tua2 cakap, jangan pukul orang gune penyapu...SIAL nnti.

Ni kan pula SELIPAR dan aku telah dipukul sebanyak 17 kali...aduh! Tiada siapa yang mampu mendengar jeritan batinku tatkala itu.

Sedangkan si J boleh tergelak2...

Sejak peristiwa hitam itu, barulah aku tau bezanya kasihnya terhadap diriku dan J...

kalau si A ade...mesti lg teruk aku didera. Tidakk!! aku x sanggup lagi menanggung keperitan ini..

"Oh Z, di manakah nilai kasihmu?"

7 comments:

madmal said...

hahahaha. kasihan leo.. haha.. x pe leo.. die masih sayangkan ko... sbb tu die pukul ko.. ;p

Jemi Azmi said...

haha tau x pe Mal, pukul tuh kan tanda syg..hehe..bertuah la agaknyer si J tuh yer....

dieya angelica said...

agknye sape r si J tu kan?bertuah bdn..tp org ckp klu tak kne pkl org tu lg die syg..abs r N..huhuhu

BENCI + CINTA =BERCINTA said...

J tu memang. Masuk mahkamah balik nanti baru ko tau. Malas aku nak reveal2 lg.

BENCI + CINTA =BERCINTA said...

J tu memang. Masuk mahkamah balik baru tau...huhu...:)

Leo "Ricky" Huzair said...

gmbr 2 juta ek? wakakakak

Jemi Azmi said...

hahahhaha"p