Followers

Sunday, March 28, 2010

Bab 3 - Mr. A in love???

Well...kite kembali lagi

kali post yg mungkin akan menarik perhatian korang terutamanye J n Z...(especially Z la)

Mr. A amat terkenal dengan sifat 'follow the timeline' bermaksud dier jenis yang tidur ikut mase lebih2 lagi kalau esoknye ade klas...

pernah sekali aku mengajaknye utk bermain DOTA bersama namun kerana mematuhi jadual hidupnye yg sgt sistematik, dier menolak dgn sekeras mungkin..(sedikit terkilan aku ketika itu)

sehingga tiba suatu hari aku melihat beliau (aku gne beliau sebab dier ni bakal jadi orang terhormat nanti, so nak biasekan diri) sedang galak di hadapan laptop HPnye yang berharga RM3000++ smbil tergelak2.

korang tau pukul brape mase tuh?


nampak x?

pukul 4 PAGI tau bkn petang...

besoknye dier ade klas pkl 9 pagi...hebat siot.

Mule2 aku ingat dier jumpe hacking stuff baru, almaklumlah dier ni super genius rupenye tgh dok layan sorg awek..

SIAPA?

kite nantikan comment daripada beliau sendiri!

11 comments:

Jemi Azmi said...

haha i liket sgt2!!dedahkan lagi khidupan si A nih yg da berubah secara drastik winkkkk

madmal said...

CILAKE kau Leo! sengal...
hai kengkawan.. jgn dengar cakap leo.
itu semua dusta.

Leo "Ricky" Huzair said...

Opsss...hari ni aku dapat rasuah lg weh Jemi. kah3

anna renzi said...

hahahhahah............wah semakin hangat gosip kita ni.baguss............hahahahhahahah

dieya angelica said...

i like...rilex r mal..sbg mnsia biase kite tak lepas tuk jatuh cinta..sape r gadis bertuah itu.huhu =)

Leo "Ricky" Huzair said...

Name dier..........jeng...jeng..

tp Akmal ckp dier kecik sgt 2 jek masalhnye...

Dier lebih suke mcm Si Z tuh..

dieya angelica said...

kecik sgt??kecik tang mne tu leo?
then sruh jek r akmal usha Z..
ke takut J mrh..

Leo "Ricky" Huzair said...

j yg berkata: aish J ok jer da lama green light..tp dorang 2 tu sama2 jual mahal aishhhh

anna renzi said...

ehemmmmmmmmm........amboi2...semakin hangat dan semakin berbisa...wahwah....
siapa yg jual mahal ni...huhuhuhu
leo perbetulkan persoalan di situ??????
akta 71 adalah akta menganggu hak asasi manusia...huhuhu

madmal said...

haha. alar z, gi langgar jek budak leo ni dgn keta hj bahman.. huhu.. abes citer. huhu. suka bidang terjah ek en leo ek.. takpe.. nantikan chapter setrusnya dari madmal. huhuhu.

Leo "Ricky" Huzair said...

Terima kasih atas sokongan anda semua...

Mr. A dikatakan sedang membuat kajian untuk counterattack terhadap saye.

Sgt terkiesima mendengarnye..

Maka anda bakal mendengar segale rahsia saye drpdnye yg kebanyakannye rekaan semata2.