Followers

Tuesday, March 16, 2010

Ilmu Warisan Tanpa Disedari..

Kali ni aku ade cerita menarik tentang seorang kenalan aku...

aku br knal dier 2 tahun jek n kiteorg jd roomate selame 4 sem...

dier ni unik giler kot...pandai, genius, kelakar n alim.

tp bg aku, yg paling menarik sekali ialah pasal ilmu yang dier ade tanpa disedari...

roomate aku ni berketurunan Indon dari atuk dier...

mule2 I found nothing so special bout it....

Until..

kedatangan seorang gadis misteri bernama Syidah ke perkarangan Puncak Perdana ni...

it turned out tht this girl WAS his loveling...*wink

so kirenye bekas kekasih la kan...

but this particular girl, so weird that dier sgt susah utk melupakan roomate aku ni...

dahsyat siot, org lain pny susah nk tackle awek..ble dh tackle pn senang jek nk dilupekan.

Tp dier, this girl smpi sanggup pindah ke Puncak Perdana drpd tmpt asal belajarnye...

aku x dpt nk pikir ape sbb aku x segenius dier...tp berkat bersama dgn dier, aku dpt simpulkan sumtin

Atuk moyang dier mungkin pernah mewariskan ilmu pengasih terhebat kt dier tnpa dier sedar...

Mase diorg berkasih dulu, scr x sengaja dier telah melancarkan ilmu itu...

Muke mmg hensem ar dh mcm Ahmad Dani, penyanyi Dewa tuh...

dpt dier sbg suami kire pakej lengkap ar...

Aku harap dpt kongsi ilmu dier tp dier ckp dier x tau....syg skali!

Ape2 hal pn, aku sgt berbangga berkenalan dgn dier..

A. Akmal

10 comments:

madmal said...

LEO!!! AKU BUNUH KO!!!!!

hahaha. tah bile masa aku ada ilmu!!

hahaha. siot ko! hahaha.

Leo "Ricky" Huzair said...

relax tuan...

ini baru JILID PERTAMA

Jemi Azmi said...

hahha habisl ako Mal..serangan balas dah bermua hahahah..
ntah ade kena mengena ke ngan ilmu pngasih....hahahahha

anna renzi said...

akmalllllllllllllll.......ada ilmu??????????????tak takut pun muhahahahahah...kita tgok siapa yg bnuh siapa ya mal...hahahhahahhahahhahahaha (gelak jahat)

miRa iKomiA said...
This comment has been removed by the author.
dieya angelica said...

hahaha..leo,teruskan cerita anda ni lg..sgt2 menarik.. =D

madmal said...

Leo, Puake ko!!!

haha.. anyway, aku tunggu jilid kedua ko tu. hahahahhahahahahahaha..

jemi, jgn risau, bahagaian ko aku kembali nanti ya..

anna, jgn ingat cerita panas anda tamat disini saja. huhuu. nantikan.....

mira, nape delete comment tu???

Leo "Ricky" Huzair said...

ha3...

ko genius kot Mal..

madmal said...

ko lagi genius kot leo..

madmal said...
This comment has been removed by the author.