Followers

Tuesday, August 10, 2010

Finally....

Aku teringat dulu kenalan aku Dr. Jemi mengatakan dalam blog aku ni penuh dengan keluhan....

Aku check balik satu per satu post untuk menganalisa situasi sebenar.

Apa yang dapat aku 'derive' kan daripada analisa aku?

Aku telah hidup kat dunia ini selama 22 tahun, macam-macam perkara yang dah berlaku dalam hidup aku.

Tetapi '22 tahun' bagi sesetengah orang, mereka mengatakan masih belum cukup mengenali dunia kita ini.

Betul kata mereka tuh, that's why I write this blog...I'm still in the learning process by in the same mean encouraging you to see the perspective along with me.

Aku bukan mengeluh....dah puas mengeluh kot tapi tuhan tak suke orang yang mengeluh.

Benda-benda yang ade dalam kepale otak aku ni bukan untuk kapasiti '1 orang'....I can't do it alone no matter how super genius am I..(kalau genius la, tapi sure tak boleh beat Mr. Hawks)

Please...sesape yang boleh challenge my mind will be so welcomed here. Don't be afraid to have a crazy idea sebab kalau ade orang yang rase benda tuh giler adalah kerana mereka tak mampu nak buat and usually they try to drag us along with them rather than being with us with those crazy ideas.

Finally, I have a platform where there's a possibility I could make acquaintances and a bigger networking.

I don't say that my life is perfect but you know what?

HAPPINESS is a choice....klu mase kene marah or kene pukul, buat you still say that you're happy, it's totally fine. It's your choice...

So...stay contented my fellow readers.

3 comments:

madmal said...

aku rasa ko kurang highlight kan challenge yg ko maksudkan tu.. sbb tu nampak seperti ko mengeluh gen..

Leo "Ricky" Huzair said...

oh really Mr. Hawks? that's y ko bleh nmpk sbb ko genius...

Leo "Ricky" Huzair said...
This comment has been removed by the author.