Followers

Tuesday, June 21, 2011

Induction Part 1?

Hye guys....

Tajuk di atas bukan bermakna aku sambung belajar yek...

Cume kt sini eden nak cerita pada malam Ahad 19 Jun 2011.

Aku dijemput oleh kawan2 kecil a.k.a junior aku ke Induction Night junior diorg plak..

Disebabkan aku ade masa terluang ketika itu (kerja shift pagi) so boleh la aku datang memberikan sokongan.

Well, aku jumpe la segala suku sakat junior yang aku 'jage' dulu....

Mase berlalu dengan pantas bukan? dulu aku induct diorg skrg aku tgk diorg induct budak junior tuh...

Ayat2 yang sama digunakan oleh batch kiteorg masih jelas terpapar disitu....

Sempat juga aku berborak dengan Ily...dier bersungguh bagi peringatan, dier kate klu tak diingatkan aku takkan datang...

Cheh....gemuk pny budak. Ingatkan aku dah tua sgt ke ape...hahaha

Ni la cik Ily tuh yek...cantik dier berpakaian pink pada malam tuh wlpun dier msih belum tinggi. heheh

Dier menjage group dier dulu untuk buat performance...diorg dulu pn buat cmnie gak.


Ni group dier...sengal cm tuan dier gaks. hui3

Di situ aku berjumpa juga dengan buddy aku, Ted a.k.a Danial Faris kacak bergaya

Korang nak tau betapa famous nye member aku ni?

Dier kuar or datang jek Puncak...name dier dah macam berdengung kat telinga ko sebab ramai sangat yang excited.


Yang kanan tuh la dier....

3 orang tuh baru sebahagian daripada peminat dier...

Kena kali kan dengan 10 or 100...tuh jumlah peminat sebenar dier...

Kat Puncak orang panggil dier Danny G...macho kan?

Tapi dier suke deny yang ckap dier xde peminat la ape la...jadahnye haih...


Ni pula ex-housemate aku mase part 1 dulu...belah kanan.

Hensem giler kn? menusuk kalbu gituu....hahaha

Lame gak x jumpe dier...tapi kesian dier asik kene bahan jek dengan aku.

Mulut aku semakin jahat katenye...improvise bro...

Pada malam tuh kawan2, aku tak banyak amik gambar...

Suatu ketika dahulu, mengambil gambar merupakan kerja utama aku.

Mana ade majlis orang akan nampak muka aku sibuk2 nak amik gambar...

La ni, aku dah macam 'lost touch'....xde keinginan nak amik gambar yang kuat.


Aku datang sana dengan penuh sempoi...muke pun separa ngantuk ni.


Yang ni Ery, antara junior aku yang terkacak....

Malam tuh aku lepak2 juga dengan Akemi, Atin & juga Izzati....

Dah besar masing2...dah matured (hopefully)

Diorang final sem....pendek sikit la daripada mase zaman kiteorg dulu.

They did a very good job...

I got nothing more to say other than "I'm really proud of you guys"






7 comments:

madmal said...

wow. anak2 buah mu da semakin masak. :D

Leo "Ricky" Huzair said...

biasak arr...jap, anak buah yg mana?

Weh..kakak aku baru bersalin, baby girl lagi

madmal said...

wow. akak ko da bersalin ea.. alhamdulillah..

Elie Lily said...

yg penting elie cantik malam tu...lalallala :p

Leo "Ricky" Huzair said...

pigi daa...tp mmg cntik la...

Elie Lily said...

wah! dapat pujian!
mimpi ke apa ili ni?
bahahah!

Leo "Ricky" Huzair said...

gediks....:P