Followers

Wednesday, May 20, 2009

Student Representative Council Convenion...

Yeah...

ade crite skit ni...

aritu aku pi UTHM ade Persidangan MPP.

atas jemputan rakan baik aku dari USM, Haja Mydin.

so, sbnrnye aku menyibuk jek

aku bkn MPP pon..

dah si Haja beriya ajak lgpn UTHM dkt jek ngn hometown aku..

kt situ aku jumpe kwn aku time matrik dulu a.k.a roomate tersayang..



Ni la Malek, dulu kat matrik jd ketua blok jek...

skrg dh jd NYDP MPP Unimap maa..big shot dier skrg..

aku msih lg insan biase...sedih la konon.

susah nk jumpe diorg ni...

maklum la blaja jauh2...



yg ni la Haja Mydin...

bdk ni suke treat aku special seyh...

padahal aku br jek knal dier...mase jumpe dier kt UTHM dier siap bg aku birthday present lagi..

Baik kan?

tp aku x amik port sgt psl persidangan tuh, yg penting aku dpt jumpe kawan2 aku..

1 comment:

ahmad nazirul amir said...

xnmpk kt blogpost ke overlooked :P nahh :)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8879