Followers

Saturday, May 8, 2010

4A07 and 4A15

No di atas adalah rumah aku kat PP...

well sebab sistem no ni senang igt maa...membuatkan aku terlupe rumah2 aku mase sem 3 ke bawah...

4A07 pun aku duduk sebelum tukar name lg tapi tetap aku lupe name lame dier...wakakaka

Ape yg specialnye 2 rumah ni weh?

Ni adalah tempat pertemuan genius2 sejati dowk...

Pada awl, penghuni 4A07 terdiri daripada Ahmad Akmal, Din, Ein and Nashriq..

Diorg semua ni genius weh...

Tapi yg plg genius?? of course ar si Akmal tuh.

Dier berjaya menggodeh internet laman A tuh membuatkan 1 rumah dapat access internet x kire mase. (internet biasenye on mlm waktu tuh)

Din? Peh..try ar borak ngn dier

Ein? Mr. Printing Company

Nashriq? Genius bahagian 'lain'

Akmal roomate aku kt bilik A setelah diminta bertukar oleh Nashriq. Dier x tahan sebab idea Akmal ni gempak2 dowh...

So, aku la jd mangse dier seterusnye...

Aku mmg segan dgn Akmal ni yg mendapat jolokan imam gangster bawak JFJ langgar Pak Brahim...wakakaka acah maak enon

Oh...x lame lps tuh genius baru masuk rumah. Kader, abg seangkatan si Akmal ni. Dier yg banyak ajar aku psl komputer2 ni.

Tapi imam2 pn, mmg sengal dowh mamat ni...dier suke menyanyi and sedap plak tuh suare dier.

Kiteorg psg LAN and layang DOTA jek ar...kuang3

Mase ni kiteorg masih lg JPK, that's y dpt duk 4A07..

Generasi seterusnye, aku dpt rumah yg same hasil pertolongan Akmal, bilik yg sama kipas yg sama loker yg same, well..gne bilik air yg same.

Genius2? Din dah grad begitu juga dengan Kader, Ein sambung master...

Tapi dtg genius baru gak namenye Hassan.

Genius dlm bidang wanita n percakapan...kui3 (mamat ni cute n hensem kot, ramai tibe2 baik ngn aku sebab tau aku housemate dier..oh, n dier MPP IS)

Mase ni genius Akmal ade buat bisnes print..laku gak ar, dier psg CISS tuh jimat.

Tp kiteorg dh kurang berDOTAan..masing2 semakin bz...Hassan sibuk dgn Plant Vs Zombie dier tuh. Ah lupe, genius baru lagi.

Raja Ahmad Saifulnizam....genius relationship kate org. (Akmal pn mintak khidmat nasihat dier)

Lame aku dgn Akmal bertapak kt 4A07 tuh...kite biase dgr, roomate la selalu bergaduh biasenye tapi aku jrg bergaduh dgn Akmal. Terase2 tuh normal la kn...

Aku x mkn, dier bwk mknn...aku boring dier ajak main dota...bile dier giler, dier ajak aku pegi Genting pukul 4 pagi..jahanam dowh otak si Akmal ni.

Segale awek2 Akmal aku knal..chewaah!! termasuk lagu yg dier suke dgr n tiap2 hari dier msti psg..

Andai Dapat Ku Undur Masa - AXL
Careless Whisper - George Michael
Kejoraku Bersatu - Search
Tiada Rahsia Antara Kita - Wings

Last sem, kiteorg sekali lg digandingkan tp bkn kt 4A07 tp 4A15...

Genius baru??

Niko and Didie

Niko ni mmg smart haram, ko kutuk ar dier cmne pn pn last2 ko yg sakit hati...sbb??

Dier akan senyum jek dowh....pakai komputer tercanggih abad kini processor i5 beb!! suke main COH n Tropico 3.

Didie? Genius bz nk mampos, kire genius 'hantu' ar dlm rumah ni..mcm ade mcm xde...weee

Akmal? well..tetap roomate aku kt bilik A la. (aku rase sure dier boring giler dgn aku)

Haru-biru kt 4A15? same ar mcm 4A07...sbb si Akmal ni ade.

Well...last time aku tgk dua2 bilik tuh, aku tersenyum lebar and aku bg penghormatan kepada genius2 yg penah aku knal.

Rumah aku yg lain sebelum dua rumah ni pn ok gk ar dgn bilik B, bersebelah dgn bilik air. Kalau org x tutup paip, hbs bilik aku basah penuh air...Fizy ar yg rajin lap2 kn air tuh, kt bilik tuh ar gak laptop kesayangan dier yg slalu psg lagu Kembali Senyum khas utk aku (sebab aku suke lagu tuh) hilang kene curi dgn kawan baik dier, ironi sungguh beb! Tapi aku lupe lokasi rumah tuh mane satu, serius! That's y aku x tulis, rumah part 1 aku tau lokasinye tapi aku lupe name or no rumah tuh..

Jgn fokus sgt dgn pengalaman x baik beb, sbb nnti kepale sakit  n cepat tua!

Jumpe lg weeee...

2 comments:

madmal said...

hahahahahahhahahahahaha...

leo yg genius..

thanks sbb abadikan kenangan rumah kita... hahaha...

wehy, yg sebenarnya genius, ko lar.. x ada org laen.. ngater org plak..

haha...

Leo "Ricky" Huzair said...

kejadahnye aku genius?

aku blaja dgn korang2 ar...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaha